De directie van “Autoleasebedrijf”.

Alkmaar, oktober 2018.

Geachte heer A. Beeren,

De afgelopen weken verbleef ik op Curaçao, vanwege een grote zending schoolmaterialen voor scholen op het eiland.

Mijn aanwezigheid was nodig voor het in ontvangst nemen van de zes containers, het regelen van de invoer bij de douane en het verzorgen van het transport naar de diverse scholen.

Van de heer Pim Steinmeijer van AFAS-Curaçao heb ik begrepen dat het gebruik van de auto door mijn man en mij door u is aangeboden als bijdrage voor onze Stichting Miss IQ.

Ik ben u daar heel dankbaar voor. Juist omdat, naast de hoge (gesponsorde) kosten van de verzending, er nog zoveel bijkomende kosten zijn. Die moet de Stichting zelf betalen uit het eigen kleine budget. Alles wat wij daarvoor extra vergoed krijgen betekent veel voor onze stichting.

Vandaar dat ik u mijn grote dank wil overbrengen voor deze geste.
Wij hebben dankzij de auto ons werk, bezoek aan scholen en overheid, moeiteloos kunnen doen.

Met respectvolle groet,

Ruth Groenewoud,

Voorzitter Stichting Miss IQ.