Gezellige Braderie in centrum De Blije Mare in Alkmaar

Op 25 november a.s. organiseert onze Stichting Miss IQ een gezellige Braderie in centrum De Blije Mare in Alkmaar (Kajakstraat 60). Het vindt plaats in een ruime binnenlocatie, dus lekker warm en overdekt.

Er komen diverse standhouders met kleine en grotere artikelen, vooral ook geschikt om als cadeau te geven via de Sint of met Kerst.

We houden ook een leuke prijzenactie. Het publiek kan, tegen betaling, een of meer enveloppen kiezen. In elke enveloppe zit een kaartje met daarop vermeld wat men gewonnen heeft. Het leuke van deze actie is dat men ALTIJD prijs heeft. Grote en kleine prijzen zijn:

lipsticks, manicuresets; kaarsen; make-up artikelen; slippers; herstellende shampoo; een autoruitenkrabber met verwarming; sporthanddoeken; sleutelhangers; enz. enz.

Verder zijn er diverse multiculturele snacks te koop en er zijn maaltijden verkrijgbaar.

Voor sportievelingen is er een speciale hoek met hoog kwalitatieve sportkleding, tegen zeer voordelige prijzen.

De netto opbrengst is bestemd voor Stichting Miss IQ ten behoeve van zending van schoolmaterialen naar de door orkaan IRMA getroffen scholen op Sint Maarten.

De Braderie is geopend van 11.00 tot 17.00 uur.