Komende zaterdag 6 januari zal Stichting MissIQ twee 40ft containers vol laden

Komende zaterdag 6 januari zal Stichting MissIQ twee 40ft containers vol laden voor het eiland Sint Maarten. Er zijn de afgelopen tijd veel spullen ingezameld voor het eiland en nu zijn het er genoeg om twee containers te vullen en te verschepen.

De containers zullen op 19 & 25 januari aankomen op het eiland. De eerste container gaat naar de Seventh-Day Adventist school en waar de tweede container heen gaat moet nog worden bepaald door de overheid van Sint Maarten.

In de containers zullen de volgende spullen zitten:

• Leerlingensetjes
  • Computers
  • Schoolborden
  • Schrijfmappen
  • Pennen/potloden
  • Speelgoed

Stichting MissIQ wilt de AFAS Foundation hartelijk bedanken voor de donatie die wij hebben mogen ontvangen om de containers te verschepen. Verder willen we alle andere donateurs ook hartelijk bedanken. Zonder jullie hulp waren wij nooit tot dit resultaat gekomen!