Minister H.F. Koeiman bij Stichting Miss IQ

Tot grote verrassing van Ruth Groenewoud, voorzitter van Stichting Miss IQ, bracht minister Hensley Koeiman van Sociale zaken, Arbeid en Welzijn van Curaçao, onverwacht een bezoek aan de stichting.

Tijdens zijn verblijf in Nederland was Minister Koeiman zeer geïnteresseerd in het werk van de Stichting Miss IQ, die al vele jaren basisscholen op Curaçao helpt aan schoolmaterialen.

Hij bracht een bezoek aan het kantoor van de stichting en ook bekeek hij de opgeslagen voorraden in het depot. Deze voorraden zijn zowel bestemd voor Curaçao als nu ook voor scholen op Sint-Maarten die zwaar getroffen zijn door orkaan IRMA.

Ruth Groenewoud is met haar vrijwilligersteam drukdoende om geld in te zamelen voor verzending van containers met dit materiaal.

Minister Koeiman was zeer onder de indruk van hetgeen hij zag.

Binnenkort gaat Ruth Groenewoud zelf naar Curaçao, om de ontvangst van 3 containers te begeleiden. Deze containers zijn nu onderweg en die arriveren eind november op het eiland.

Zij zal dan nader overleg met Minister Koeiman hebben.