Nood voor andere hulpgoederen

Stichting MissIQ zamelt gebruikt, maar in goede staat verkerende schoolmaterialen in om te verschepen naar het Caribisch gebied van Nederland, met name naar het eiland Curaçao. Na de verschrikkelijke natuurramp door orkaan Irma op het eiland Sint Maarten zet stichting MissIQ zich ook in voor Sint Maarten. Er worden door scholen in Nederland veel spullen gedoneerd om de wederopbouw van de scholen te bespoedigen.

De nood voor andere hulpgoederen is op het eiland ook erg groot. Wij willen een beroep op u doen of u wat van de volgende spullen aan ons wilt doneren:

– Ziekenhuisbedden

– Rolstoelen

– Loopkrukken

Graag horen wij of u iets van deze materialen voor ons heeft. Wij zullen verder zorg dragen voor het vervoer naar de opslagruimten van de stichting en het transport naar het eiland.