Schoolmeubilair goed aangekomen

Vanmorgen kregen wij van Stichting Miss IQ bericht vanuit Aruba dat het schoolmeubilair goed is aangekomen. De scholen op Aruba/Curaçao zijn hier erg blij mee en kunnen er nog jaren van genieten. De spullen die we naar Aruba hebben gestuurd hebben wij gedoneerd gekregen van het Zaan Primair Collega uit Zaandam en de Avans Hogeschool uit Breda. Hartelijk dank hiervoor!

Mochten er nog meer scholen zijn die hun meubilair gaan vervangen of ongebruikt meubilair hebben waar ze van af willen houden wij ons aanbevolen.

Dit zijn de reacties waarvoor wij het allemaal doen en we zullen hier nog lang mee blijven doorgaan!