skip to Main Content
06 2143 5068 072 531 55 79 info@stichtingmissiq.nl Bankrekening nr. NL53 RABO 0170 2384 66

Mijn naam is Gea Klercq, woon in Heerhugowaard. Gehuwd, moeder van 4 kinderen, 2 jongens en 2 meisjes en 2 klein kinderen.

Ik wordt comité lid omdat ik het belangrijk vindt om mensen en hun netwerken te ondersteunen. Wil mijn talent daarvoor op een bescheiden manier inzetten.
Ik geloof in het goede van de mens, en zijn/haar talenten en in de doorzettingskracht. Mooi om te zien hoe mensen in hun kracht gaan staan als zij gekend worden en hun kracht gaan staan.

Heb 40 jaar ervaring als verpleegkundige en de laatste jaren ook als sociaal makelaar. Ben zeer betrokken bij maatschappij en kerk.
2 jaar raadslid van het CDA in Heerhugowaard met als aandachtspunt het sociaal domein. Jaren zet ik mij in als bestuurder van de heilig Hart van Jezus parochie in Heerhugowaard. Sinds kort actief in de sociale winkel in Langedijk, daar maken we een beweging door middel van verbinding, door mensen te ontmoeten en talenten te ontdekken om zo de muren te doorbreken. Dat moet niet alleen hier in onze omgeving maar ook op plaatsen zoals de Antillen.