Twee containers volgeladen met schoolspullen

Afgelopen zaterdag 19 augustus 2017 heeft Stichting MissIQ weer twee containers volgeladen met schoolspullen. Deze zullen deze week worden verscheept naar Curaçao. Het was een lange dag met het gewenste resultaat. De Stichting wilt alle vrijwilligers bedanken die ons hebben geholpen met alles, zonder jullie hulp was het niet gelukt. Ook willen we Rob Burgering bedanken voor het inpakken van spullen en het helpen.

Er zullen eind augustus en half september in totaal vier containers vol met schoolspullen arriveren op Curaçao. Hier zijn wij als Stichting erg trots op.

Nogmaals bedankt aan iedereen die heeft geholpen en/of Stichting MissIQ een warm hart toedraagt!