Vandaag was voor ons een heuglijke dag! Ruth Groenewoud van Stichting Miss IQ kwam de meubels ophalen die De Haagse Hogeschool heeft gedoneerd aan goede doelen in Caribisch Nederland.
De projectgroep Caribisch Nederland van de Faculteit Sociaal Werk en Educatie heeft zich voor dit initiatief lange tijd ingezet.
Stichting Miss IQ zorgt voor verscheping van de meubels naar de eilanden en zorgt er ook voor dat alles op de juiste plek terecht komt.
We zijn heel blij dat we samen met Ruth dit initiatief tot een mooi einde hebben kunnen brengen!

Milly Kock en Jolanda van der Toorn, projectgroep Caribisch Nederland

Milly Kock en Jolanda van der Toorn, projectgroep Caribisch Nederland en Rene Witteveen, Facilitair Zaken
Bedankt voor jullie inzet, en een geweldige donatie voor de eilanden. Het schoolmeubialir van De Haagse Hogeschool komt goed terecht bij de scholen, wij houden u op de hoogte.

Namens de kinderen, Bedankt, Masha danki.