Donaties

Regelmatig ontvangen wij donaties van particulieren, organisaties en bedrijven. Financiële giften of bijdragen in natura. Het zijn soms forse bedragen, maar kunnen ook bijvoorbeeld cadeautjes zijn voor kinderen tijdens de feestdagen of andere kleine attenties.
Daar zijn we altijd heel blij mee.

We bedanken alle bedrijven, stichtingen en particulieren voor hun steun aan onze stichting en vooral het bouwen aan een mooie toekomst voor scholieren op Curaçao.

Hierna staan alle gulle gevers in het jaar 2019 op een rij. Donaties werden gedaan door: AFAS Foundation, Burgering verpakkingen, Containerbox.nl, John Pronk Transport, Papagayo Beach Hotel, Autobedrijf Renses en Uralco Leasing.

Een aantal donateurs wilde anoniem blijven. Uiteraard hebben wij hen onze welgemeende dank overgebracht.

Miss IQ vergeet niet dat ook in 2018 veel bedrijven en particulieren met hun giften schoolkinderen op Curaçao in hun intellectuele en emotionele ontwikkeling hebben gesteund. Ze verdienen nog steeds onze dank.

Stichting Miss IQ
Berenkoog 77
1822 BN Alkmaar
072 531 55 79 / 06 2143 5068
info@stichtingmissiq.nl
KvK 54261104

© 2020 Stichting MissIQ. Deze site bevat analytics trackingcode met ip-adres anonimisering.