AFAS FOUNDATION GOEDSTE DOEL 2021

STEM OP ONS! STEM OP STICHTING MISS IQ

Stichting Miss IQ stuurt al meer dan 7 jaar tweedehands schoolmateriaal, sportspullen en muziekinstrumenten van Nederlandse scholen naar scholen op de Caribische eilanden. We hebben al meer dan 60 containers naar 37 scholen op de Caribische eilanden getransporteerd. Dat is niet mogelijk geweest zonder de onvoorwaardelijke steun vanuit AFAS Foundation.

Miss IQ streeft enkel naar inrichting met tweedehands materiaal dat hier overtollig is. Wij verzamelen schoolmeubilair en voorzien het van een tweede leven op Curaçao, Aruba en Sint-Maarten. Het schoolmeubilair wat in Nederland niet meer als bruikbaar wordt gezien is vaak nog in goede staat. Dit kunnen de scholen op de eilanden erg goed (her)gebruiken.

De visie van Miss IQ is Duurzaam, Recyclen en Circulair denken. Dit doen we door het school- en sportmateriaal een tweede leven in te blazen. Het gedachtegoed is niet alleen milieubewust maar biedt ook perspectief. Wij bieden kinderen in het Koninkrijk der Nederlanden een eerlijke kans op onderwijs en om op te groeien zoals kinderen dit horen te doen.

Om schoolmateriaal, sportspullen en muziekinstrumenten te verzamelen en te versturen investeert Miss IQ in contacten met scholen, overheid, bedrijven en sponsors in Nederland en op de Antillen.

Via onderstaande link kunt u ons helpen door in een paar seconden van uw tijd de kinderen op de eilanden te voorzien van educatief- en sportmateriaal. Stemmen kan tot 1 oktober!
https://www.afas.foundation/stemmen-goedste-doel