Op zaterdag 3 november a.s. wordt in het kerkcentrum ‘De Blije Mare’ in Alkmaar een ‘Kerst’ Fancy Fair gehouden.

Deze Fair, een minikerstmarkt, wordt georganiseerd door de Stichting Miss IQ, die al eerder dergelijke succesvolle evenementen heeft gehouden.

Wie voor die dag een tafel wil huren voor verkoop van eigen producten kan zich nu al aanmelden. Men ontvangt dan een inschrijfformulier en tevens uitgebreide informatie over de voorwaarden van deelname. Aanmelden kan, tot 15 oktober a.s., via een mail naar info@stichtingmissiq.nl. Het aantal plaatsen is beperkt. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld en vol is vol.

De opbrengst van de verhuur van de tafels en de verkoop van second-hand sportkleding is bestemd voor het goede doel. Er is ook een Rad van Avontuur met altijd prijs. Uiteraard is de opbrengst van de verkoop van de eigen producten voor de huurder zelf. Ook kunnen bezoekers een bijdrage doneren.

Het verkregen eindbedrag wordt gebruikt om schoolinventaris te verschepen naar de eilanden van Caribisch Nederland. Veel scholen daar hebben namelijk geen geld voor het vernieuwen van hun zeer verouderde, en veelal kapotte, inventaris.

De Fancy Fair vindt op 3 november plaats van 11.00 tot 17.00 uur, in de grote hal van De Blije Mare, Kajakstraat 60 in Alkmaar.