Circo Magik
Jeugdcircusschool Circo Magik biedt sinds 2006 circus-art lessen aan, aan de Curaçaose jeugd in de leeftijd van 5 t/m 25 jaar. In de afgelopen jaren is de groep uitgegroeid tot 60 artiesten.

Chronisch gebrek
Er is zeer beperkt budget en een chronisch gebrek aan goede materialen. Veel materialen zijn stuk of versleten. Zij zijn daarom op zoek naar materiaal zoals matten, trampolines, ringen e.d. maar ook circusmateriaal zoals ballen, knotsen, stelten, diabolo’s, straps en trapezes.

Omdat Jeugdcircusschool Circo Magik van groot maatschappelijk belang is op het eiland zijn, wij als stichting op zoek gegaan naar materialen om hun te helpen. Zo heeft Stichting MissIQ o.a. een oproep gedaan voor materialen op Circusweb.nl,
hebben we bij Circus Rotjeknor een aantal circusmaterialen mogen ophalen, bij Stichting Sports for Children een grote partij valmatten mogen ophalen en hebben we dankzij onze donateurs een aantal materialen met korting kunnen aanschaffen via Circus-Expert.nl.

Dit mooie pakket aan materialen zal in de eerste week van januari 2020 door onze voorzitter worden overhandigd aan Circus Magic.