Donaties van particulieren, organisaties en bedrijven.

Regelmatig ontvangen wij donaties van particulieren, organisaties en bedrijven. Financiële giften of bijdragen in natura. Het zijn soms forse bedragen, maar kunnen ook bijvoorbeeld cadeautjes zijn voor kinderen tijdens de feestdagen of andere kleine attenties.
Daar zijn we altijd heel blij mee.

We bedanken alle bedrijven, stichtingen en particulieren voor hun steun aan onze stichting en vooral het bouwen aan een mooie toekomst voor scholieren op Curaçao.

Met veel dank aan de volgende bedrijven, organisaties en bedrijven

Hierna staan alle gulle gevers die ons de afgelopen jaren hebben geholpen om onze projecten op te zetten.

Donaties werden gedaan door: AFAS Foundation, Burgering verpakkingen, Containerbox.nl, John Pronk Transport, Papagayo Beach Hotel, Autobedrijf Renses en Uralco Leasing.

Een aantal donateurs wilden anoniem blijven. Uiteraard hebben wij hen onze welgemeende dank overgebracht.

Miss IQ vergeet niet dat ook in 2021 veel bedrijven en particulieren met hun giften schoolkinderen op Curaçao in hun intellectuele en emotionele ontwikkeling hebben gesteund. Ze verdienen nog steeds onze dank.