Schenking Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs

Jubileum
De stichting Miss IQ heeft van Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs, HBR een grote schenking ontvangen van ongeveer 1000 sportshirts voor jongeren. ‘¨’¨De Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs is opgericht op 22 mei 1975.’¨ HBR hecht grote waarde aan sportiviteit, plezier en teamgeest en aan gastvrijheid en respect. Een vereniging ván families en vóór families.

Dit jaar viert HBR het 45-jarig bestaan. Vanwege dit jubileum zijn er voor de leden nieuwe shirts besteld en inmiddels ook in gebruik genomen. ԬլOmdat de kwaliteit van de oude shirts nog zo goed is, is Stichting ԬMiss IQ ontzettend dankbaar dat zij deze mocht ophalen.

Een tweede leven
Zoals wellicht bekend steunt Stichting Miss IQ scholen zonderլ budget of met beperkt budget en helpt zij deze aan meubilair en lesmaterialen. ԬլOmdat sport, spel en muziek voor kinderen zeer belangrijk is, Ԭprobeert de stichting ook op dat gebied te voorzien van de Ԭnodige attributen.

Sentro Deportivo Korsou
Stichting Miss IQ kreeg via e-mail een aanvraag voor hulp van een sportorganisatie op Curaçao, S.D.K. die de sportlessen verzorgt voor alle kinderen op het eiland en die samen met sportvereniging Don Bosco de kinderen uit de armste wijken’¨ tot sporten wil bewegen. S.D.K. werkte met zeer verouderd en kapot materiaal. Elke bijdrage om dit mogelijk te maken wordt dankbaar aanvaard.

Kleuren’¨
Leuke bijkomstigheid is dat de kleuren van de shirts van HBR ‘¨(geel/blauw) ook de kleuren zijn van de vlag van Curaçao.

Wilt u ook doneren of iets organiseren? Neem dan contact op met Stichting MissIQ , telefoonnummer 072 – 531 5579 of 06 – 2143 5068.