Ben jij die enthousiaste stagiair(e) die graag meedenkt en doet? Volg je de opleiding HBO Maatschappelijk werk?

Reageer dan snel, want jouw inbreng doet ertoe!

Je gaat aan de slag bij onze Stichting MissIQ, waar je je zult gaan bezighouden met fondsenwerving en het op poten zetten van een Social Media campagne. Tijdens een gesprek kunnen we je hier alles over vertellen.

Jij bent

• Een HBO student(e) Maatschappelijk, Sociaal Pedagogisch of in Dienstverlening
• Communicatief vaardig
• Pragmatisch en flexibel
• Een teamplayer met zelfstandigheid en een hands-on mentaliteit

Wij bieden

• Een leuke inspirerende werkomgeving waarin snel geschakeld wordt
• Een open informele werksfeer
• Uitdagende werkzaamheden en we staan open voor jouw ideeën
• Werk met een hoge maatschappelijke waarde

Ben je die gemotiveerde doener en denk je ook graag mee? Dan zoeken wij jou!

Stuur jouw reactie naar mevrouw: Ruth Groenwoud, info@stichtingmissiq.nl

Stichting MissIQ

Stichting MissIQ biedt steun in sport en onderwijs.Stichting MissIQ zamelt schoolmateriaal in voor scholen en verscheept deze naar Curaçao

Stichting MissIQ helpt jonge moeders in Nederland uit hun isolement door het bieden van mogelijkheden en middelen die kunnen leiden tot een betere, meer gelukkige toekomst voor kinderen en jongeren.

Stichting MissIQ biedt steun bij rampen, zoals de orkaan Irma die in 2017 het eiland Sint Maarten trof.

Stichting Miss IQ
Berenkoog 77
1822 BN Alkmaar
072 531 55 79 / 06 2143 5068
info@stichtingmissiq.nl
KvK 54261104

© 2019 Stichting MissIQ. Deze site bevat analytics trackingcode met ip-adres anonimisering.