Sponsors

Na haar journalistieke carrière bij het TV-journaal heeft Eugènie Herlaar met haar man vele jaren heel succesvol een bedrijf gevoerd op het gebied van Organisatie, PR en Promotie. Na het overlijden van haar echtgenoot heeft zij vele taken afgestoten en is zij als ZZP-er verder gegaan met ‘Eugènie Herlaar Presentaties’.Zij geeft lezingen, treedt op als Storyteller en is reisleidster voor speciale rondreizen naar de eilanden van Caribisch Nederland. Aan de Stichting Miss IQ verleent zij gratis adviezen op het gebied van PR en levert zij diverse tekstbijdragen. Ook verzorgt zij lezingen met projectie over de doelstellingen van de Stichting.

Informatie via: www.eugenieherlaar.nl

 

Bij Containerbox in Alkmaar verhuren ze tijdelijke of permanente opslagruimtes. Ze werken volgens het self storage idee. De opslagruimte is hierbij aangepast aan uw situatie wat betreft de duur van de huur en de grootte van de ruimte. De maten van de opslagruimtes in Alkmaar variëren tussen de 6 en 88 m3. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij hun terecht voor het gebruik van bijvoorbeeld een verwarmde ruimte en archiefopslag. Het gebouwen zijn goed onderhouden, verlicht, verwarmd en geventileerd. Dat ook stichtingen welkom zijn hebben wij ook mogen ervaren. Heel servicegericht zijn wij welkom als we ad hoc ruimte nodig hebben. En ook hier mogen we gebruik maken van de faciliteiten tegen gereduceerd tarief. Hier is de Stichting hun zeer dankbaar voor! Informatie via: www.containerbox.nl

 

 

Hoe word je de grootste onafhankelijke leasemaatschappij van Curaçao, met meer dan 600 voertuigen en een team van toegewijde medewerkers?Uralco heeft dit bereikt door hun klanten op de eerste plaats te zetten en alleen genoegen te nemen met de allerhoogste standaard in service. Zij geloven namelijk dat dit de essentie van leasen is: extra gas geven voor u als klant, zodat u elke kilometer rijdt met maximaal plezier en minimale kopzorgen. Dit betekent dat Uralco verder gaat dan de andere leasemaatschappijen.Zij zijn meer dan alleen een provider van oplossingen op het gebied van mobiliteit. Ze zijn een partner die zich proactief inzet voor uw volledige tevredenheid. Stichting MissIQ heeft deze service ook dit jaar weer mogen ervaren . Uralco heeft een auto ter beschikking gesteld om gedurende het verblijf op Curacao zonder zorgen alle logistieke werkzaamheden uit te kunnen voeren en zonder zorgen van A naar B kan. Uralco, wij zijn U zeer dankbaar!

 

John Pronk is een jong, dynamisch en vooruitstrevend transportbedrijf, actief sinds 1990. John Pronk Transport BV in Noord-Holland geniet een uitstekende reputatie in de transportwereld. Een reputatie die in de loop der jaren samen met hun medewerkers is opgebouwd. Hun specialisatie is het vervoer van verse producten, met name brood & banket, groenten & fruit en bloemen & planten. Het gehele wagenpark is ingesteld op geconditioneerd vervoer: verwarmen, koelen en/of vriezen. Hun grote kwaliteits vrachtauto’s zijn ook uitstekend geschikt gebleken om onze schoolmeubilair te vervoeren. Stichting missIQ is ze dan ook zeer dankbaar!

 

Renses Alkmaar timmert al 75 jaar aan de weg. Het familiebedrijf onder leiding van vader en zoon Renses is dealer van Subaru, RDW erkend onafhankelijk importeur, automakelaar, ANWB-pechhulppartner, Vakgarage en onder de noemer Renses Go! Green hybridespecialist. Renses beschikt altijd over een groot assortiment aan modellen van uiteenlopende merken. Alle modellen, nieuw en gebruikt, kunnen in garantie, service en onderhoud. Elke dag draait Renses Alkmaar 24-uursdiensten en komt in actie als partner van onder meer ANWB pechhulp. Na de berging gaat Renses Alkmaar verder waar andere bedrijven stoppen. Renses Alkmaar heeft vier bedrijfswagens van de hoogste kwaliteit klaar staan, zodat de pechklanten ongehinderd door kunnen rijden. Stichting missIQ is Renses Alkmaar zeer dankbaar!

Burgering Verpakkingen
Golfkartonverpakkingen, massiefkartonverpakkingen, verpakkingsmaterialen, opvulmaterialen zoals luchtkussenfolie en verpakkingschips. Op maat gemaakte dozen. Een familiebedrijf wat al ruim 50 jaar bestaat en een begrip is in Alkmaar en omgeving. Stichting MissIQ houdt kantoor in het pand van Burgering en mag tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de faciliteiten waaronder het grote magazijn. Uiteraard is de stichting daar zeer blij mee want we kunnen zeer flexibel school en kantoormeubilair opslaan.

 

 

 

De AFAS Foundation inspireert en doet. Het inspireert jou om beter te doen. Daar waar jij kansen ziet om het beter te doen dan nu gebeurt. Altijd met grote gevolgen. Omdat het heel veel mensen helpt. Of juist omdat het heel veel mensen inspireert om te veranderen. Herken je dit? Samen met jou realiseren we dat wat grote gevolgen heeft voor de wereld om ons heen. Stichting Miss IQ is AFAS Foundation zeer dankbaar dat zij ons project ‘Steun aan scholen” steunt en heel veel kinderen de kans geeft op een betere toekomst.

Stichting Miss IQ
Berenkoog 77
1822 BN Alkmaar
072 531 55 79 / 06 2143 5068
info@stichtingmissiq.nl
KvK 54261104

© 2019 Stichting MissIQ. Deze site bevat analytics trackingcode met ip-adres anonimisering.