Dat kost elke keer een enorme organisatie om alle betrokkenen tegelijk bij elkaar te krijgen. Dat is weer gelukt. In Breda kon op een aantal dagen bij de NHTV Breda een container geladen worden.

De NHTV is een instelling voor internationaal hoger onderwijs. Vanwege renovatie is gekozen voor nieuwe schoolinventaris. De gebruikte spullen werden geschonken aan onze stichting Miss IQ. Genoeg voor een volle container.

Dat vergde een goedlopende organisatie. Dat liep gesmeerd, mede dankzij Esther Coremans, medewerkster Bedrijfsvoering van de NHTV. Zijzelf en haar collega’s staken fors de handen uit de mouwen.

Wat niet meer mee kon in de container werd door de mensen van Stichting Miss IQ getransporteerd naar de opslagruimte van de Stichting in Alkmaar. Dat transport was mogelijk dankzij een busje van Autobedrijf Aad Renses uit Alkmaar, die dit gratis beschikbaar stelde (zie foto).Als het kan foto van bestelbus.

Wij zijn Esther Coremans en haar collega’s, de medewerkers van Verhuisbedrijf UTS Van den Berg Breda en Autobedrijf Aad Renses heel dankbaar voor hun inzet.

Overigens gaat de NHTV Breda per 1 september verder onder de naam: Breda University of Applied Scienses. Met deze vernieuwing feliciteren wij hen van harte.

Stichting Miss IQ gaat dit jaar nog verschillende scholen op Curaçao en Aruba van materiaal voorzien. Er liggen veel aanvragen te wachten. Dus gaan de mensen van de Stichting de komende weken weer op pad om uit diverse plaatsen in Nederland materiaal op te halen en klaar te maken voor verzending.